Over ons

Peiman Autoverhuur is een onderdeel van Peiman Auto's B.V. een jong, flexibel en gek op auto's. Naast onze eigen werkplaats en verkoop kwamen er veel vragen uit onze kringen waar kan ik het beste een auto huren? en we verwezen ze door naar autoverhuurbedrijven waar we zaken mee doen.

Maar de grootste probleem was dat ze vaak op zaterdag en last minute dicht zijn of dat ze kunnen huren voor minimaal een maand.

 

Dus dachten wij waarom beginnen we onze eigen autoverhuurbedrijf niet in Dronten. De plaats Dronten waar we trouwens ook wonen.

Omdat we veel zaken doen in de autobranch en veel verhuurbedrijven kennen hebben we samenwerking opgebouwd om hun auto's te mogen verhuren naast onze eigen voertuigen. Zo kunnen wij altijd mobiliteit bieden voor iedereen met gepaste budget en/of gepaste grote aan auto's.

 

Peiman Autoverhuur heeft dan ook verschillende merken in zijn aanbod waarbij alle voertuigen niet ouder zijn dan 2 jaar, reclame vrij, All-Risk verzekerd en pechhulp service. Zo kan jij een jonge auto rijden zonder dat iemand kan zien dat je een huurauto rijd.

 

Wil je meer van ons weten of heb je vragen aarzel niet bel of mail ons.

Of kom gezellig langs voor een kop koffie en koekje. Een taart is altijd welkom hihihi....