Verschil tussen autoverhuur en lease?

Autoverhuur is voor een huurperiode van dag 1 tot dag 30. Wil je langer dan 30 dagen rijden dat is mogelijk bij Peiman Rental dan praten we over lease. Onze lease is geen lease waarbij de auto van jou wordt maar dat je langer dan 1 maand tot maximaal 24 maanden (2 Jaar) gaat rijden. Na een maand kan je bij ons kosteloos je auto inleveren of ruilen voor een andere auto. Je zit nooit aan een lange contract vast.

 

Lease is ideaal voor ondernemers die een extra auto nemen om zo tijdens de drukke periode extra mobiliteit te hebben of als medewerkers nog in hun proefperiode zitten. Is de auto niet meer nodig dan kan je deze inleveren bij ons op de vestiging of afspraak maken om de auto in te plannen om op te halen.

 

Ook particulieren kunnen bij ons leasen voor langere periode. Dit komt soms goed uit als je auto voor langere tijd bij de garage staat of als je aan het wachten bent op je nieuwe auto. Dan is leasen van Peiman Rental de ideale oplossing. Vraag naar onze speciale aanbod voor particulieren.

 

Kom je er niet uit bel ons op 06-57551906 of mail ons op info@peimanrental.nl

 

Terug naar veelgestelde vragen